Uitgelicht, Volwassenen

Zonnige vaar- en wandeltocht door Amersfoort

Zonnige vaar- en wandeltocht door Amersfoort

Zaterdag 27 juni werd het jaarlijkse vrijwilligersuitje gehouden. Aanvankelijk hadden 17 deelnemers zich opgegeven. Helaas meldden– sommigen pas na alarmtelefoontjes op het allerlaatste moment(!) – liefst 7 deelnemers zich af. Hoewel de redenen veelal zeer plausibel en legitiem waren, moet dat volgend jaar toch echt anders, lijkt me.

Niettemin bleven er 10 zeer enthousiaste vrijwilligers over, en die hebben van een heerlijk dagje genoten. Ashley, Bernadet, Eble, Ed, Henri, Martijn, Kasper, Rien, Simon en ondergetekende genoten ’s ochtends van een korte maar zonnige vaartocht door de binnenstad van Amersfoort. Vervolgens werd van een uitgebreide lunch genoten in Theatercafé De Lieve Vrouw, en mochten we daar zelfs nog even de theaterzaal bezichtigen.
DSCN6142DSCN6151DSCN6160DSCN6165DSCN6168DSCN6172DSCN6177DSCN6178
Onder de bezielende leiding van Amersfoortse stadsgids Harald volgde daarna een uitgebreide rondwandeling door de historische binnenstad.
DSCN6184DSCN6185DSCN6190
Aangezien Harald ook biergids is, eindigden we de dag op het terras van café Zomaar. Dit café heeft 80 verschillende bieren in de aanbieding, dus werd deze dag door het inmiddels nog iets meer afgeslankte gezelschap op gepaste wijze afgesloten. Ik kan best stellen, dat we met volle teugen hebben genoten! Dat smaakt naar meer en hopelijk kunnen er meer leden mee bij een volgend uitje, waarover de eerste gedachten al zijn rondgegaan.

Omdat dit ook min of meer de seizoensafsluiting was, wens ik iedereen bij deze alvast of nog een fijne vakantie.
Ton

2 comments

  1. Het was een hele mooie, leerzame, maar vooral gezellige dag met een hoop (niet voorspelde) zon. Ook volgend jaar ben ik weer vrijwilliger! Ton, prachtig verslag en dito foto’s…. 🙂

  2. Een heerlijk verslag en het was ook een heerlijke dag om te beleven! Erg veel dank hiervoor aan de organisators(!) en aanwezigen 🙂

Comments are closed.