Jeugd, Uitgelicht, Volwassenen

Zon en schaduw op Cultureel Festival

Zon en schaduw op Cultureel Festival

Zaterdag 2 september stond onze vereniging op het Cultureel Festival met twee kraampjes in de Pekingtuin. Twee? Ja! Eerst een kraam op een zeer matige plaats in de schaduw, maar gelukkig was halverwege de middag verhuizing naar een betere en zonnige kraam mogelijk. En toen zag het er allemaal toch vrolijker en drukker uit.

Om 10 uur waren Rob Boss en Ton Koekkoek al bezig met het inrichten van de kraam in een uithoek van het Kinderplein in de Pekingtuin. Na het verwijderen van wat hinderlijke hondenpoep konden de bezoekers komen! Christiaan Krijnen en Pascal Losekoot waren intussen de kraambezetting komen versterken, en ’s middags kwamen daar Jan Kessler, Ashley Krishnasing en Martijn Kruiswijk nog bij. Vrijwilligers genoeg dus.
Onze kraam stond niet bepaald op een gunstig punt: niet in een looproute, weggestopt achter een springkussen en een grote boom, en de zon kon ons ook al niet vinden. Mede door ons grote schaakspel konden belangstellenden ons toch nog wel vinden.

Gelukkig bood de organisatie van het festival ons halverwege de middag een betere – nog lege – kraam aan. Dankbaar werd verhuisd van de schaduw naar de zon en nu wel duidelijk in een looproute. Er kwamen daarna nog aardig wat fanatieke en vrolijke jonge schakers onze kraam bezoeken, en er kon dus toch nog goede reclame voor onze vereniging worden gemaakt.


Dank aan alle vrijwilligers, die hebben meegeholpen onze vereniging in de schijnwerpers te zetten!
Foto’s: Pascal Losekoot en Ton Koekkoek

1 comment

  1. Een mooi en zonnig verslag Ton! Ik vond het erg gezellig, goed dat er later nog een betere plek vrij kwam – geeft ook wel aan dat de organisatie van het Cultureel Festival wel luistert naar klachten.

Comments are closed.