2006

Uitnodiging Ouderavond

Zoals al eerder aangekondigd organiseert de jeugdafdeling van de Baarnse Schaakvereniging op vrijdag 21 september een ouderavond. Doel van deze avond is u te informeren over hetgeen de Baarnse Schaakvereniging uw zoon of dochter te bieden heeft – en ook te vragen wat u(w) kind van de vereniging verwacht. Veel toernooien spelen? Alleen op de club spelen? Een schaakkamp? Meer aandacht voor schoolschaak?

Alle ouders van jeugdleden jonger dan 16 jaar ontvangen vanavond de officiële uitnodiging op papier

Vanaf 18.45 uur worden ouders in Het Brandpunt verwelkomd met koffie. Van 19.00 tot ongeveer 20.00 uur zal over de onderwerpen worden verteld en is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Tussendoor en aan het eind van de avond is er ruime gelegenheid tot het (eventueel individueel) stellen van vragen. Voor zover zij aanwezig zijn kunt u kennis maken met het jeugdkader: de lesgevers en overige begeleiders. Voor de kinderen is er een reguliere clubavond – de eerste lesavond.

De onderwerpen:

Algemeen

– De opbouw van de clubavond, de jeugdcommissie, de begeleiding

– Informatievoorziening

– Seizoensprogramma

Training / Lessen

– Hoe de lesgroepen zijn ingedeeld

– Mogelijkheden voor extra training

– Thuisstudie

Toernooibezoek
– Welke (soorten) toernooien er zijn

– Welke toernooien geschikt zijn voor bepaalde kinderen

– Hoe wordt het vervoer en de begeleiding bij een toernooi geregeld

Wat wilt u / uw kind

– Schaakkamp?

Speellocatie (kort)

Zoals wellicht bekend is dit ons laatste seizoen in Het Brandpunt. We staan graag open voor suggesties voor andere speellocaties.

—Pascal Losekoot