2006

Tussenstand zomerschaak na ronde 4

Al 27 schakers hebben de afgelopen vier weken 1 of meer keren deelgenomen aan het zomerschaken. Met een gemiddelde opkomst van zo’n 17 spelers per avond blijkt er ook dit jaar voldoende belangstelling om in de zomermaanden partijtjes te spelen met een versneld tempo.

Na twee avonden in Het Brandpunt werd ook al twee keer gespeeld in De Deel. Hier zal tot en met eind augustus elke vrijdagavond gespeeld worden. Na rapid- en snelschaken en Fischer-random chess, stond dit keer snelschaken met 10 minuten bedenktijd op het programma.

Stand
Hoewel het tijdens het zomerschaak vooral om het plezier gaat en het competitie element wat minder meespeelt, wordt er toch ook een stand bijgehouden. Na vier zomerschaakavonden gaat Ashley Krishnasing aan de leiding in het klassement. Vincent Pandelaar en Jarno Witkamp volgen echter op de voet. Arthur Vlug speelde vrijdag niet en zakte naar de zesde plaats. Hij kan echter nog steeds winnen, want de beste 5 resultaten tellen.

Tussenstand zomerschaak

Vrijdag 10 augustus wordt de vijfde avond gespeeld. Op het programma staat dan rapidschaken met een bedenktijd van 15 minuten p.p.p.p. Iedereen is van harte welkom.—Marco Meijer