Sponsorkliks

Met Sponsorkliks steunt u – zonder dat het iets extra kost – de schaakvereniging als u iets bij een webwinkel aanschaft. Klik hier om de beschikbare webwinkels te bekijken.

Als je iets wilt kopen bij een webwinkel, dan kunt u dat voortaan doen via Sponsorkliks. Dit kost evenveel als normaal via bijvoorbeeld Bol.com, Hema, booking.com of thuisbezorgd.nl, alleen gaat er een commissie naar de Baarnse Schaakvereniging. Alles bij elkaar kunnen deze bedragjes aardig oplopen en zo steunt u niet alleen de economie, maar ook de schaakvereniging.

De sponsorkliks button is aan de rechterkant van de site te vinden. Ook aankopen van familieleden mogen natuurlijk via deze link geschieden – Zeg het voort, zeg het voort! Het kost een extra muisklik, maar levert voor de schaakclub een leuk bedragje op per transactie. We zien overigens niet wie er besteld en al zeker niet wat er besteld is.

Een overzicht van de transacties voor de Baarnse Schaakvereniging is te zien op http://www.sponsorkliks.com/reports/commissions.php?code=26c2de2c.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *