2009

Sponsoring en adverteren bij de Baarnse Schaakvereniging

De Baarnse Schaakvereniging is een actieve, groeiende vereniging in Baarn. Om alle activiteiten te kunnen organiseren en waar mogelijk uit te breiden zijn wij op zoek naar (financiële) steun van het Baarnse bedrijfsleven. Als tegenprestatie bieden wij de mogelijkheid tot adverteren in ons clubblad, op de website of op schaakklokken. Ook sponsoring op maat is mogelijk, waarbij wij bijvoorbeeld een schaakactiviteit voor uw bedrijf kunnen organiseren.

Over de Baarnse Schaakvereniging

De Baarnse Schaakvereniging (BSV) is opgericht in 1946 en heeft thans circa 80 leden. Elke vrijdagavond spelen zowel de 40 jeugdleden als de 40 senioren een onderlinge competitie. Daarnaast spelen verschillende jeugdteams en twee seniorenteams in competitieverband tegen andere schaakverenigingen in de regio. Voorts organiseert de vereniging o.a. al tien jaar een groot jeugdtoernooi, waaraan meer dan 100 spelers deelnemen. Voor de senioren wordt ieder jaar een – ook voor niet-leden toegankelijk – “oliebollentoernooi” georganiseerd rond de jaarwisseling.

De Baarnse Schaakvereniging heeft een clubblad genaamd “De Baarnse Schaakklok”, dat vier maal per jaar verschijnt en een goed bezochte website www.baarnseschaakvereniging.nl. Van de activiteiten van de vereniging wordt vrijwel wekelijks verslag gedaan in de Baarnsche Courant en op de website van de vereniging. Hieronder presenteren wij de mogelijkheden tot adverteren in De Baarnse Schaakklok en de mogelijkheden tot sponsoring van De Baarnse Schaakvereniging.

De voordelen van adverteren in De Baarnse Schaakklok op een rijtje


 • U bereikt met uw advertentie onze 80 leden en hun familieleden.
 • Onze advertentiekosten zijn uitermate laag. Indien de naamsbekendheid van uw bedrijf voortkomend uit een advertentie in De Baarnse Schaakklok u slechts enkele extra klanten oplevert, heeft u het advertentiebedrag al meer dan terugverdiend.
 • U steunt met uw advertentie de schaaksport onder de Baarnse jeugd en volwassenen.
 • De Baarnse Schaakklok verschijnt circa vier maal per seizoen. Als adverteerder ontvangt elk seizoen een (bewijs)exemplaar.

Mogelijkheden tot adverteren in De Baarnse Schaakklok


 • Kleine advertentie (1/9 A4): 25,00 euro per jaar
 • Middelgrote advertentie (2/9 A4): 40,00 euro per jaar
 • Grote advertentie (1/2 A4): 65,00 euro per jaar
  Bij vastlegging en vooruitbetaling van een advertentie voor drie jaar of meer ontvangt u een korting van 10%.

Mogelijkheden tot sponsoring


 • Sponsor van een schaakklok: De naam van uw bedrijf zal komen te staan op een schaakklok voor een periode van drie jaar. De kosten hiervoor bedragen eenmalig 75 euro. Met uw bijdrage kan de vereniging periodiek nieuw schaakmateriaal aanschaffen. Tijdens de elke clubavond zal uw bedrijfsnaam zichtbaar zijn op de vereniging met deze vorm van sponsoring.
 • Sponsor van BSV: Als officiële sponsor van de Baarnse Schaakklok wordt het logo van uw bedrijf op de website van de Baarnse Schaakvereniging geplaatst. Deze website wordt maar liefst 1000 keer per maand bezocht. Ook krijgt u een advertentie op A4 formaat in De Baarnse Schaakklok. Als adverteerder ontvangt van elk nummer een (bewijs)exemplaar.
 • Andere vormen van sponsoring: Voor de sponsors van BSV kunnen wij diverse tegenprestaties op maat leveren. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een schaaksimultaan of schaaktraining voor uw bedrijf organiseren. Uiteraard zijn ook andere vormen van sponsoring mogelijk. Wij vernemen graag uw wensen en ideeën.

Aanmeldformulier adverteerder/sponsor Baarnse Schaakvereniging

Contact

Indien u vragen heeft of graag wil ingaan op dit aanbod kunt u contact opnemen met Jan Overbeek (tel. 035-5421504), penningmeester van Baarnse Schaakvereniging.

—Peter van de Veer