Uncategorized

Schaakseizoen weer van start gegaan!

Schaakseizoen weer van start gegaan!


Vrijdag 1 september 2023 werd de jeugd weer ontvangen en de kasten geopend om de borden en stukken op de tafels te plaatsen.
Het was duidelijk zichtbaar: iedereen had er weer zin. Niet zit alleen de zomer zit er weer bijna op en is het nieuwe schooljaar een paar weken gaande; ook de Baarnse schaakvereniging is met zomerreces geweest en levert haar bijdrage aan wekelijks plezier en leergierigheid van jong naar oud.

Naast de mededelingen over het nieuwe seizoen door onze jeugdleider Rob Boss werden er ook door het huidige bestuur, waaronder Frits Kok en Pascal Losekoot, een aantal mededelingen gedaan over de continuïteit van de club op een aantal fronten. Hier zal de club zich komende weken mee bezighouden, maar gelukkig werd er snel geconstateerd dat er voldoende ouders en vrijwilligers zijn om hiervoor te gaan zorgen.
Verder was er op zaterdag 2 September tijdens het cultureel festival een stand te zien en iedereen van harte welkom om ook een kijkje te komen nemen naar wat voorbeelden van puzzels, verhalen, stralende houten en plastic stukken om zelf mee aan de slag te gaan en veelal genieten op zo’n bijzondere dag vol gezelligheid en interessante dingen.
Wilt u meer informatie of geïnteresseerd om ook eens te kijken op onze club? Dat kan! Bezoek dan www.baarnseschaakvereniging.nl of neemt u contact op via het contactenformulier op de website.
De jeugd start wekelijks op vrijdag
van 18:30 en speelt tot 19:30. De senioren starten om 20:00 en hier volgt later meer over.