2007

Schaakkamp 2008

Schaken, spel, sport en vertier

– Voor iedereen vanaf 9 jaar – leden en niet-leden *

– Indeling op speelsterkte en leeftijd in minimaal 3 groepen

– Maximaal 40 deelnemers

Aparte groep voor spelers vanaf de C-categorie!

Programma: Doe mee met de quiz: “De zwakste schaker “ – Voetballen – Fantasieschaak – Maak kennis met een gemeen openingswapen – Zelf schaakproblemen / eindspelstudies maken – Leer omgaan met een schaakprogramma – Kampvuur met Marshmallows – Tafeltennis – Speurtocht – Locatie: (wederom) De Woensberg, Blaricum/Huizen – Kosten: € 75,- Deelnemers worden vrijdag om 19.00 uur verwacht, waarna een maaltijd wordt verzorgd. Afsluiting: Zondags in de middag.


Klik hier voor de flyer

Locatie
De locatie is Het Keldertje, in recreatiecentrum “de Woensberg ” in Blaricum. Het bestaat uit vijf blokhutten voor acht personen, en een centraal gebouw waar de activiteiten plaatsvinden en gegeten kan worden. De Woensberg is rustig gelegen in de bossen, met voldoende ruimte voor ontspanning.

Begeleiding
De begeleiding is in handen van een ervaren groep begeleiders, onder wie Pascal Losekoot (gediplomeerd schaaktrainer en jeugdleider van de Baarnse Schaakvereniging) en Bernadet Sertons (moeder van een jeugdlid).

Aanvullende opmerkingen/regels bij inschrijven

1) Deelnemers dienen het gehele weekend aanwezig te zijn. Deelname aan slechts één of twee dagen is niet mogelijk. Ouders kunnen niet bij het kamp aanwezig zijn.

2) De inschrijving is pas volledig als het inschrijfgeld betaald is. Inschrijfgeld wordt gerestitueerd als het schaakkamp (bijvoorbeeld door te weinig interesse) niet doorgaat. Bij verhindering van een deelnemer wordt het inschrijfgeld alleen gerestitueerd als er een vervanger gevonden wordt of bij buitengewone omstandigheden. Na betaling wordt een bevestiging gestuurd. Uiterlijk een maand van tevoren wordt uitgebreide informatie gestuurd.

3) De schaakvereniging heeft een groepsverzekering afgesloten voor onverhoopte ongelukken. De deelnemers dienen zelf een ziektekosten- en WA-verzekering te hebben.

4) De huisregels van de Baarnse Schaakvereniging zijn van toepassing.

Aanmelden

Bij voorkeur door een mail te sturen naar Pascal Losekoot onder vermelding van de volgende gegevens:

– NAW-gegevens

– Geboortedatum

– Niveau, bijvoorbeeld rating en/of stap

– Telefoonnummer (thuis)<BR.
– Telefoonnummer (mobiel, bereikbaarheid voor noodgevallen)

– Bijzonderheden (zoals dieet of medicijnen)