Uitgelicht, Volwassenen

Nette score voor clubkampioen Rogier

Nette score voor clubkampioen Rogier

Vrijdag 9 september nam Rogier Burger het op tegen negen leden van de Baarnse Schaakvereniging bij de traditionele simultaan van de clubkampioen aan het begin van het schaakseizoen.

Het was voor Rogier een pittige simultaan met sterke tegenstand, waarbij hij een nette score van 50% haalde. Zonder een enorme blunder tegen jongere broer Oscar had er nog meer ingezeten.
Frits, Rob, Oscar, Pascal wonnen, Ravi remise, Jan, Fabio, Sven en André verloren.

Bij de interne competitie zijn inmiddels twee rondes gespeeld, met elk vijf partijen, qua opkomst een hoopvol begin! De enige die twee partijen won is André van der Braak, hij gaat dan ook aan de leiding. Vanavond (16 september) is de derde ronde, zoals altijd vanaf 19:45 uur.

Zoals elke week zijn er voor deelnemers aan de interne competitie twee gratis consumpties en is er tot 1 januari geen contributie voor volwassenen. Speel dus gerust (weer eens) een partij mee!

Speellokaal is het Rode Kruisgebouw, Burg. Penstraat 6, Baarn.

1 comment

  1. Wat leuk om dit te zien , Rogier die dit, zo snel al mag beleven, petje af, als de Damclub van Ton waar ik nu voor speel op een andere avond zou kunnen spelen, zou ik zo weer lid worden, ik denk zo te zien dat de club berg opwaarts gaat, veel succes.
    Rien Lambrechts

Comments are closed.