Aankondigingen

Kom jij ook weer schaken op vrijdagavond?

Kom jij ook weer schaken op vrijdagavond?

(Dit is een mailbericht, verstuurd aan de volwassen leden / en jeugdspelers die bij de volwassenen meespelen)
Afgelopen vrijdag waren er weer vijf partijen bij de interne competitie van de Baarnse Schaakvereniging. Een verslag van Jelle is hier te lezen. Het was in elk geval weer ouderwets gezellig. Overigens is de stand na ronde 15 niet correct omdat ik een uitslag verkeerd heb ingevoerd. Dit corrigeer ik vrijdag.

Uiteraard hoop ik dat, naarmate we verder in het seizoen komen, weer meer en meer leden en nieuwkomers onze clubavonden gaan bezoeken. Vandaar mijn vraag:

Kom jij binnenkort ook weer op de vrijdagavond in het Rode Kruisgebouw langs?


Toernooi van de maand
Ik krijg steeds meer aankondigingen voor schaaktoernooien die weer georganiseerd worden. Een mooi overzicht daarvan is te vinden via www.schaakkalender.nl, maar wil er één uithalen, het “toernooi van de maand”.
Zaterdag 9 april – Vis Rapidtoernooi Bunschoten
Rapidtoernooi in groepen van 8, ingedeeld op speelsterkte. Versgebakken kibbeling is aanwezig, zie de website voor meer informatie.


Schaakinstuif 1 april
Op vrijdag 1 april (geen grap!) is er geen interne competitie maar verzorgt ondergetekende een schaaktraining voor huisschakers, ouders en wie er dan ook geïnteresseerd is. De bedoeling is uiteraard dat dit in de krant, op de website en onder de ouders wordt aangekondigd. Uiteraard is er ook gelegenheid om zelf te schaken.
Kalender

18 maart – Intern volwassenen ronde 16
25 maart – Intern volwassenen ronde 17
1 april     – Schaakinstuif / Schaaktraining voor huisschakers
8 april     – Intern volwassenen ronde 18za. 9 april – Vistoernooi Bunschoten

SGS Competitie

Helaas hebben we het externe team terug moeten trekken, aangezien het te lastig bleek om voor de uitwedstrijden voldoende spelers te vinden. Ik wil de teamleiders Walter en Frits bedanken voor hun inzet, en hoop dat we volgend seizoen weer gewoon een team op de been kunnen brengen.
Graag tot snel!

Met vriendelijke groet,

Pascal Losekoot

Voorzitter / Intern wedstrijdleider 
Baarnse Schaakvereniging
www.baarnseschaakvereniging.nl