2005

Jubileumoproepen

Hulpvaardige leden gezocht!

Leden, ouders en anderen die de Baarnse Schaakvereniging een warm hart toedragen en hulp willen bieden bij de uitvoering van de diverse jubileumactiviteiten zijn hard nodig. Zij worden bij deze dan ook opgeroepen zich zo spoedig mogelijk te melden bij Ton Koekkoek of één van de andere leden van de jubileumcommissie. We streven naar zeker zestig vrijwilligers, dus meld je snel!

Jubileumoproepen

Evenals bij vorige jubilea is het ook dit keer de bedoeling een speciaal jubileumblad te ontwerpen. De jubileumcommissie zal het nodige historisch onderzoek doen om zestig jaar schaken in Baarn in beeld te brengen. Daarbij is echter ook jouw hulp gewenst. Duik eens in je schaakarchief en in je geheugen. Heb je nog een leuke of een oude foto, een krantenartikel of weet je nog een aardige anekdote of een bijzonder feit omtrent onze schaakvereniging? Geef het dan aan mij door! Of wellicht ken je iemand die nog wat bijzonderheden weet te melden over onze vereniging. Geef het asjeblieft aan mij door of vraag die persoon er zelf naar!

Daarnaast zou ik het bijzonder leuk vinden als ieder lid van onze vereniging (of een familielid of kennis) zelf een artikeltje schrijft over zijn of haar ervaringen met onze vereniging. Het zou toch erg leuk zijn als er echt een stukje beleving van de leden uit het jubileumblad zou blijken! Elk artikel is welkom, met of zonder foto, met of zonder tekening, met of zonder diagram, al is het maar een spreekwoord of slogan: het gaat om jouw persoonlijke ervaring! Ik zal vervolgens mijn uiterste best doen alles in het te ontwerpen jubileumblad te plaatsen.

Reacties zijn zeer welkom en ik ontvang ze liefst vóór juni dit jaar.
—Ton Koekkoek