2006

Jubileumactiviteiten

Vrijdag 13 oktober 2006 feestavond voor senioren en genodigden!In Het Brandpunt zal ter ere van ons 60-jarig bestaan een feest worden gegeven. Voor onze jeugdleden is zaterdag 7 oktober al een feest geweest en nu zijn de senioren aan de beurt. Op vrijdag de 13e vanaf 20.00 uur starten de festiviteiten. Een belangrijk onderdeel van de avond zal een bijzonder schaaktoneelstuk zijn! Daarnaast is er muziek en zijn er hapjes en (deels gratis) drankjes.


Alle seniorleden hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen. Introducees zijn ook welkom, mits ouder dan 15 jaar. Ook oud-leden (voorzover adressen nog bekend waren) en enkele anderen die deel uitmaken van onze schaakwereld uitgenodigd. Oud-leden die nog geen uitnodiging ontvangen hebben, kunnen contact met mij opnemen.


Andere jubileumactiviteiten
Het jubileumjaar is nog niet voorbij:
Op 15 november zal in De Leuning een schaaksimultaan voor 60-plussers worden gegeven en tijdens het traditionele Oliebollentoernooi op 29 december zal het jubileumjhaar worden afgesloten. Nadere informatie daarover volgt later.—Ton Koekkoek