Toernooien, Uitgelicht, Volwassenen

Gezellig Oliebollentoernooi!

Gezellig Oliebollentoernooi!

36 deelnemers met een goed humeur, jong en oud, en heerlijke oliebollen en appelbeignets van banketbakkerij Veldhuizen maakten het ons traditionele oliebollentoernooi weer tot een gezellig schaakfestijn.

De sfeer was goed en de oliebollen waren heerlijk, dus op deze laatste vrijdagavond van 2017 kon weer een gezellig schaaktoernooi gespeeld worden. In de 10 minuten die elke speler per partij kreeg, kon je natuurlijk niet veel potten breken, maar hilarische prestaties en blunders waren alom aanwezig. De één presteerde daardoor verrassend sterk, de ander soms bedroevend zwak. Allemaal niet erg, want het ging om de eindejaarsstemming en voor iedereen was prijs.
Oud-lid Ewoud de Groote schreef deze versie van het oliebollentoernooi op zijn naam (niet voor het eerst) met 5,5 punten uit 6 partijen. Als 2e en 3e eindigden ook oud-leden: Vincent Pandelaar en Jesper de Groote, beiden met 5 punten. Op de plekken 4, 5 en 6 kwamen de eerste leden van onze schaakvereniging, respectievelijk Pascal Losekoot, Yehuda Pelter en Ashley Krishnasing, allen met 4,5 punten.
De volledige uitslag staat onderaan.
Onder de 36 deelnemers waren 10 oud-leden en 6 ‘buitenstaanders’.
Een kleine foto-impressie:

Ewoud de Groote (r) schreef het toernooi op zijn naam


Het ging duidelijk om de oliebollen…

Jesper en Vincent erg blij met heerlijke prijzen
Voor iedereen was prijs