Uitgelicht

Dick de Graaf wint Jan Overbeektoernooi

Dick de Graaf wint Jan Overbeektoernooi

De derde editie van het Jan Overbeektoernooi is gewonnen door Dick de Graaf. In de sterk bezette eerste poule bleef de clubgenoot van de titelverdediger ongeslagen en eindigde met een score van 6 uit 7 op de eerste plaats. Hij kreeg uit handen van Floor Overbeek de wisseltrofee uitgereikt. Tweede werd IM Joost Berkvens, die na 12 jaar geen toernooi meer gespeeld te hebben zijn rentree maakte. Als derde eindigde titelverdediger Richard Vedder.

Totaal waren er elf groepen met elk acht spelers, waar in de gezellige ambiance van het Baarnse Brandpunt hard werd gestreden om de prijzen. De overige groepswinnaars waren Yme Brantjes, Jimmy Geboers, Arthur Orneé en Kees van Toor, Fred Lucas, Martin Sprong, Walter Schram, Cedric Kerkmeester, Henk Slaats, Piet-Hein Droogh en Hugo Cassimon.

De organiserende Baarnse Schaakvereniging kon terugzien op een geslaagd toernooi en kijkt uit naar de vierde editie in 2019!

Eindstanden Jan Overbeektoernooi 2018 (PDF bestand)

4 comments

  1. Graag voeg ik aan het verslag toe dat tal van actieve leden van de BSV aan dit toernooi meededen, zonder een eerste prijs te winnen, o.a. Jan T., Suzanne R., Ton K., Henk W., Rob B., Ed D., Christian K., en wellicht heb ik nog iemand vergeten. De organisatie heeft er een prachtige dag van gemaakt!

  2. Je vergeet Pascal L., Yme B., Yehuda P.,Piet-Hein D.(is hij nog lid?) en Jan K.

  3. En laten we ons ‘buitenlandse’ lid Peter vd V. niet vergeten :-).
    Inderdaad weer uitstekend georganiseerd, hulde aan Henri, Pascal, Yme, Kasper en Ton!

Comments are closed.