Aankondigingen

Baarn in de Laanstraat op Koninginnedag!

Videoverslag Eemland RTV

Vandaag – maandag 30 april – had de Baarnse schaakvereniging in samenwerking met de Oranjevereniging wel heel iets origineels in petto: een workshop waar iedere willekeurige voorbijganger gratis aan kon deelnemen.
Van het oplossen van het ‘ 8 Koninginne-probleem ‘ tot schaken tegen de Leeuw of meedoen aan een simultaan was de dag voor veel leergierige schakers een kleurrijke opsteker.


De Baarnse schaakvereniging en de Oranjevereniging hopen dat door aanbod als deze er meer mensen affiniteit krijgen met het schaken.
Voor de deelnemers van de verenigingen was het al met al een zeer geslaagde dag, die op een ontspannen manier verlopen is. Het prachtige weer heeft daar ook een handje mee geholpen.
Voor de kraam van de Baarnse schaakvereniging werden aan het einde zelfs stoeltjes neergezet voor de echte fanatiekelingen.
Aan het begin van de middag werd een interview afgenomen , waarin Rob Boss en Ashley Krishnasing namens de Baarnse schaakvereniging een toelichting gaven over de opzet van de workshop en het verloop van de dag.
En wie nog meer wil terugvinden kan een kijkje nemen bij de uitzendingen van Eemland rtv Baarn, zie ook www.eemlandrtv.nl en ga dan naar Uitzendingen gemist.

10 comments

 1. Heheh..poeh…eindelijk klopt een verslag dat ik geschreven heb.
  Ook weer geslaagd!

 2. Hahaha, zie je. Denk ik na 100 keer posten alles correct weergegeven te hebben, blijkt er toch weer een fout in te staan. De verleiding is erg groot, maar ik hou me handen voorlopig van de wordpress af 😉

 3. Klinkt gezellig!
  Wat het filmpje betreft: die website kan ik wel vinden, uitzendinggemist ook, maar dan?
  Als ik zoek op “schaken” krijg ik geen resultaat.
  Is er een specifiek filmpje?

  Groetjes,
  Vladja

  1. Ja,

   er moet er wel een komen. Over Koninginnedag neem ik aan. Ik dacht dat er van alle uitzendingen wel een film te vinden is, bij uitzending gemist.

   1. Ik vermoed dat het nog even geduld hebben is. RTV zijn net als wij vrijwilligers en het is maar net waarneer ze tijd hebben de film bij de uitzendingen te plaatsen. Het viel me op dat bij youtube alleen de uitzending van 2011 te vinden is, maar daar hebben we nu niet zoveel aan 🙁 .

  1. Super…grrrrrrrrrr….daar is de Leeuw weer!. Sorry Marco..het oploaden wilde niet lukken van alle foto’s, daar jij eigenlijk de grootste leeuw was 😉

 4. Leuk stukje, was een top dag!

  Groeten,
  Bert Sieben
  Baarn & Oranje

 5. Wow, ik heb wat gemist zie ik! Ziet er leuk uit mannen!

Comments are closed.