3 comments

 1. Ole!
  Van links naar rechts: Daan Lensink, Waldemar Moes, Ashley Krishnasing, Rob Boss, Jan Overbeek, Henri Spijkerman, Yme Brantjes, Kasper Wiegers, Marco Meijer, Ed Duister.

  Volgend jaar nog zo’n foto, maar wie o wie staan er dan op?!

 2. Proficiaat en Proost!
  Eerst een feestborrel, dan vakantie en dan volgend seizoen in 1ste klasse.
  We bedanken de spelers van het 1ste achttal voor hun geweldige inzet en
  de leiders die dit team op de achtergrond hebben ondersteund.
  Dit team hoort echt thuis in de 1ste klasse.

  Nu nog hopen dat ons viertal in de kampioensklasse mag blijven, dat zult heel mooi zijn, maar er zult gestreden moeten worden op elk veld en met de ondersteuning van iedereen moet dit kunnen lukken. De laatste loodjes wegen het zwaarst, maar wie weet is het geluk aan onze zijde.

  Jammer genoeg heb ikzelf dit jaar niet de nodige steun kunnen geven aan de teams, maar Baarn was voor mij een mooie opstap naar het schaakleven, ik heb twee kampioenen van Nederland ontmoet, Giri en van Kampen, waarbij ik ook in de gelegenheid was om tegen Giri te spelen en 33 zetten wist vol te houden.
  Bij de club zijn strijders en liefhebbers van de schaaksport, daarnaast hebben we Pascal als deskundige, vooral hem wil ik bedanken voor het regelen van diverse zaken, alles bij elkaar een fijne club. Helaas ben ikzelf momenteel geestelijk wat oververmoeid door mijn werk, het heeft tijd nodig om weer op krachten te komen.
  Wel hoop ik nog steeds dat ik een hoofdprijs in de wacht mocht slepen in het internationale online chess toernooi van ASIA Group, want dan zult de prijs voor de club zijn Laten we hopen.

  Jos

 3. Jos,

  bedankt voor je mooie woorden en veel beterschap tot herstel gewenst!

Comments are closed.