Aankondigingen, Toernooien, Volwassenen

25 februari: Rapidschaaktoernooi Buren

Op zaterdag 25 februari wordt in Buren het eerste Oostendorp Open Rapidschaak toernooi gehouden, georganiseerd door schaakvereniging Rivierenland.
Buren is een klein, pittoresk stadje met 2200 inwoners, bekend van de overwinning van Baarn 1 op Riviereneiland, in de promotieklasse in 2005, waar Baarn 1 geplaagd door pech toch wist te winnen.

Daarom lijkt het me leuk om met een groep spelers naar Buren af te reizen! Na afloop kunnen degenen die willen eten bij De Swaen, een uitstekend restaurant waar Jan Overbeek en ik in 2005 al gedineerd hebben voorafgaand aan de legendarische wedstrijd.

Het toernooi
– Er zijn 3 groepen, ingedeeld op rating.
– Inschrijfgeld is € 8,-; inclusief koffie.
– 7 ronden Zwitsers, 20 minuten per persoon per partij
– Aanvang 10:00 uur (vertrek 8:45u)
– De aankondiging Oostendorp Open Buren

Meedoen?
Vervoer kan geregeld worden. Graag een berichtje naar plosekoot@gmail.com of in de comments als je meewilt, of je mee wilt rijden en of je mee wilt eten.

2 comments

1. Ik doe trouwens mee als we met een groepje gaan. Volgens de aankondiging is het inschrijfgeld inclusief 1 kopje koffie, of thee ook mogelijk is weet ik niet, maar theedrinkers zijn natuurlijk van harte welkom ;-).

2. Wat een leuk verslag van Jarno over die wedstrijd. Robin van Kampen op het 8e bord 🙂

Comments are closed.