Zomerschaak

Verfrissend schaken op ’t terras

Nieuwsbrief Zomerschaak 2016

Ook in 2016 is er in augustus elke dinsdag gelegenheid om bij de Verfrissing te schaken op het terras. Vanaf 20 uur is er de mogelijkheid om – als het weer het toestaat buiten, en anders binnen – twee partijen met een speeltempo van 30 minuten per persoon te spelen. Er is plek voor in elk geval zeven borden.

Bij de activiteiten zijn ook niet-leden van welkom. Neem dus een introducé mee!

Kalender Zomerschaak 2016

Datum             Locatie                        Activiteit                                              Speeltempo

di. 2 augustus    De Verfrissing     Zomerschaak 1                            30 minuten p.p.p.p.

di. 9 augustus    De Verfrissing     Zomerschaak 2                            30 minuten p.p.p.p.

di. 16 augustus  De Verfrissing     Zomerschaak 3                            30 minuten p.p.p.p.

di. 23 augustus  De Verfrissing     Zomerschaak 4                            30 minuten p.p.p.p.

di. 30 augustus  De Verfrissing     Zomerschaak 5                            30 minuten p.p.p.p.

vr. 2 september Rode Kruisgebouw   Eerste clubavond 2016-2017

Hieronder in het kort de opzet van de avonden:

• Van de 5 zomerschaakavonden wordt een klassement gemaakt, indeling volgens het Zwitsers systeem. De beste 8 resultaten tellen mee.
  • Wil je meedoen, zorg er dan voor dat je om 19.45 uur aanwezig bent. Aanmelden is niet nodig.
  • Speellokaal: Café De Verfrissing, Oosterstraat 31, Baarn (http://www.cafedeverfrissing.nl)
  • Er zijn geen kosten aan de Zomerschaak-activiteiten verbonden.
  • Ook niet-leden zijn van harte welkom!

Voor meer informatie over de toernooien en andere activiteiten kunt u contact opnemen met Pascal Losekoot. Of kijk op www.baarnseschaakvereniging.nl