Info

Info

(Informatie jeugdafdeling)

De Baarnse Schaakvereniging heeft haar clubavond op vrijdag, voor de jeugd van 18:30-19:45 uur, de volwassenen beginnen om 19:45 uur. Speellokaal is het Rode Kruisgebouw, Burg. Penstraat 6, vlakbij de Baarnse Brink.

Inloopavond
Ben je geïnteresseerd in schaken in clubverband? Kom langs! Elke eerste vrijdag van de maand hebben we inloopavond, waarbij je kunt zien hoe het reilt en zeilt binnen onze vereniging. Eén of meerdere avonden op proef meespelen is geen enkel probleem. Neem daarvoor contact op met onze intern wedstrijdleider Pascal Losekoot.

Activiteiten

Naast de interne (onderlinge) competities hebben we de volgende activiteiten:

 • Externe competitie – Bind de strijd aan met andere verenigingen en verdedig de clubeer!
 • Oliebollentoernooi – het gezelligste schaaktoernooi van Baarn en omstreken. Prijzen voor iedereen!
 • Thema-avonden – bijvoorbeeld over een bepaalde opening. De thema-avonden zijn voor iedereen vrij toegankelijk!
 • Bekercompetitie – een knock-out competitie tussen de leden in twee groepen. Wie als laatste overblijft wint de felbegeerde beker.
 • Bezoek aan het Tatasteel (Hoogovens) Schaaktoernooi in Wijk aan Zee. Met een groep de partijen volgen, en daarna eten bij de plaatselijke Italiaan. Er wordt gefluisterd dat deze traditie teruggaat tot 1946, het jaar van onze oprichting. Of dat waar is…?
 • Zomerschaak – (vrij voor iedereen) bij Cafe de Verfrissing. Op ontspannen wijze twee partijen spelen onder genot van een drankje? Kom langs.
 • Simultaans. Zoals van de clubkampioen. Ook organiseren we af en toe een simultaan buiten de deur zoals in september 2016 met Robin van Kampen.
 • En nog veel meer. Bijvoorbeeld de schaakbarbecue bij Harold Foppele – al sinds meer dan 50 jaar lid – in Putten.

Lidmaatschap en contributie

De contributie voor volwassenen (>=20 jaar) bedraagt € 12 per maand; 12 maanden in het seizoen. U ontvangt dan ook het digitale bondsblad van de KNSB “SchaakMagazine”. Leden jonger dan 20 jaar betalen € 8 per maand.

2 comments

 1. Ik wil misschien weer lid worden van een schaakclub. Ik zou graag een clubavond willen bezoeken, om de sfeer te proeven.
  Kan dat?

  Vriendelijke groet,

  Ilco van Woersem
  Baarn

  1. Dag Ilco,

   Je bent van harte welkom!
   De eerste clubavond is op 26 augustus, in het Rode Kruisgebouw, Burgemeester Penstraat 6, Baarn (inloop vanaf 19:45 uur).
   Je kunt gerust een paar keer kijken (en meeschaken!)

   Hartelijke groet,

   Pascal Losekoot
   Intern wedstrijdleider

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *