29 december: Banketbakkerij Veldhuizen Oliebollentoernooi!!

Het ook dit jaar weer door Banketbakkerij Veldhuizen gesponsorde Oliebollentoernooi van de Baarnse Schaakvereniging zal plaatsvinden op vrijdag 29 december 2017.

Traditiegetrouw treffen leden en oud-leden van dit toernooi elkaar rond het schaakbord onder het genot van oliebollen en appelbeignets van onze sponsor. Ook introducé’s zijn welkom, dus neem gerust familie, vrienden of buren mee!

Editie 2016

Er worden zes partijen (10 minuten p.p.p.p.) gespeeld. Er is voor iedereen een prijs! U hoeft geen grootmeester te zijn om mee te doen – als u weet hoe de stukken gaan, dan is dat al goed genoeg.

De finishing touch voor een geslaagd toernooi (2016)

Aanvang: 20:00 uur (aanmelden om 19:45 uur of vooraf via “comments”)
Locatie: De gezellig versierde speelzaal van het Rode Kruisgebouw, Burgemeester Penstraat 6, Baarn. Parkeren op de Brink.

Banketbakkerij Veldhuizen staat garant voor kwaliteit. Met veel vakmanschap en toewijding wordt de winkel in Baarn iedere dag voorzien van verse producten. Sinds jaar en dag is zij vaste leverancier bij vele bedrijven, instellingen en ondernemingen. Gelegen aan de Kerkstraat 3 te Baarn.
Speciaal verzoek: koop je oliebollen en appelflappen bij onze sponsor en verwijs naar dit schaaktoernooi!

One Response to 29 december: Banketbakkerij Veldhuizen Oliebollentoernooi!!

1. Ton K. schreef:

Trouwens: de bikkels van deze bakker zijn ook heerlijk! Ook als prijs te winnen…